Neural Risk Management

Neural Risk Management a fost infiintata in 2002 ca raspuns la nevoia tot mai mare a pietei financiar-bancare, in curs de dezvoltare, de solutii noi si performante de modele de risk management.

Companie

Compania Neural Risk Management a fost infiintata in 2002 ca raspuns la nevoia tot mai mare a pietei financiar-bancare, in curs de dezvoltare, de solutii noi si performante de modele de risk management. Obiectivul nostru principal este de a realiza o analiza atenta a pietei romanesti si de a gasi cele mai potrivite solutii de risk management.

Necesitatea unor servicii de risk management in Romania a fost generata de dezvoltarea rapida a pietei de retail si de cresterea implicita a riscului aferent activitatii de creditare.

Prin urmare, am dezvoltat un pachet de servicii de risk management care se adreseaza unui numar mare de domenii de activitate si sectoare ale pietei.

Neural Technologies este un furnizor principal de solutii software de risk management cu sediul central in Marea Britanie, avand reprezentante pe tot globul. Infiintata in 1990, compania si-a construit o baza solida in analiza si design-ul neural pentru a oferi solutii in domeniul fraudelor, creditelor neperformante, al retentiei clientilor, colectarilor, strategiilor de asigurare a veniturilor si securitatii, oferindu-si astfel serviciile catre mai mult de 40 dintre cele mai proeminente organizatii mondiale.

De ce Neural Risk Management ?

Neural Risk Management sustine luarea deciziilor in domenii cheie precum riscul de credit, frauda, retentia clientilor, colectarea creantelor, litigii si marketing. Solutiile noastre au in vedere specificul pietei romanesti cu oportunitati de a compensa lipsa de informatii legate de istoricul si comportamentul financiar al persoanelor fizice.

Neural Risk Management ofera scorecarduri de inalta precizie prin folosirea unei tehnologii de ultima ora bazata pe abordari statistice si neurale avansate. Retelele neurale sunt recunoscute la nivel global ca fiind modelele cele mai avansate prin implementarea unor tehnologii sofisticate bazate pe inteligenta artificiala.

Un scorecard va fi dezvoltat plecand de la obiectivele clientilor nostri intr-un timp foarte scurt cu posibilitati de actualizare rapida, permanenta pentru a raspunde schimbarilor socio-economice.

Tehnologia utilizata de Neural Risk Management permite:

  • Dezvoltarea scorecardurilor intr-un timp foarte scurt;
  • Dezvoltarea unor scorecarduri de inalta precizie;
  • Dezvoltarea de scorecarduri pentru orice scop;
  • Actualizare / rafinare permanenta a scorecardurilor;

Viziune • Misiune • Valori

Misiune: Misiunea noastra este de a deveni un standard in risk management pentru credite, dezvoltand cele mai performante scorecard-uri din Romania, in diverse domenii precum credite de consum, credite ipotecare, credite auto, credite personale, card-uri de credit, etc.

Viziune: Neural Risk Management va folosi tehnologie de ultima generatie, cunostinte temeinice despre procese specifice de credite, competenta in IT si telecomunicatii pentru a deveni cel mai atractiv furnizor de solutii de risk-management adaptat la nevoile clientului.

Valori: profesionalism, echidistanta, incredere si inovatie

Necesitatea unor servicii de risk management in Romania a fost generata de dezvoltarea rapida a pietei de retail si de cresterea implicita a riscului aferent activitatii de creditare.