Neural Risk Management

Neural Risk Management a fost infiintata in 2002 ca raspuns la nevoia tot mai mare a pietei financiar-bancare, in curs de dezvoltare, de solutii noi si performante de modele de risk management.

Managementul fraudei tranzactionale

Cu peste 4 milioane de carduri active in prezent, piata romaneasca dipune de un potential de dezvoltare deosebit in regiune.

Emitentii de carduri din Romania isi concentreaza acum eforturile pentru extinderea utilizarii cardurilor la comercianti si pentru promovarea activitatii de creditare si e-commerce.

Peste tot in lume, activitatea cu carduri necesita o permanenta aliniere la noile masuri si proceduri de securitate, cu o atentie deosebita asupra fraudei si a potentialului acesteia.

Solutia Neural Risk Management, Minotaur™, este in masura sa combata si sa gestioneze tehnicile de frauda din ce in ce mai sofisticate, depistand si eradicand fenomene precum "card not present", pierdut sau furat, etc. in cateva fractiuni de secunda.

Solutia Neural Risk Management este in masura sa combata si sa gestioneze tehnicile de frauda din ce in ce mai sofisticate